Toimitusehdot

Tilaaminen

MINIMITILAUS 10 EUROA ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Antiikkituotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Patina ja tietyt kulumajäljet kuuluvat asiaan. Pyrimme tuotetiedoissa ilmoittamaan mahdollisista puutteista, mutta asiakkaan on hyväksyttävä että ne eivät ole uuden veroisia.

Tilaaminen onnistuu myös verkkokaupan ohi ja suosittelemme sitä silloin jos esim. huonekalu tarvii toimituksen kotiin tai haluat tarjousta useasta tuotteesta. VAIN HYVIN PIENET HUONEKALUT VOIDAAN LÄHETTÄÄ, myös osa pienesineistä voi olla liian vaativia postitettaviksi, näiden kohdalla on maininta; Nouto showroomista!

Huom! Koska antiikkitavarat ovat yleensä yksittäisiä kappaleita saattaa netistä juuri ostettu tuote ollakin myyty samaan aikaan myymälästä! Tällaisessa tapauksessa palautamme tietysti asiakkaan maksaman summan takaisin niin pian kuin mahdollista. Myöskään sisustustavaroiden kohdalla ei voida tätä mahdollisuutta sulkea pois rajoitettujen varastomäärien takia.

Toimitus

Asiakas voi valita toimitustavaksi joko Postin tai Matkahuollon  (maksullinen) tai noudon showroomistamme Ruovedeltä (maksuton). Toimitustavan valinta tehdään ostoskoriin viennin jälkeen ennen maksun valintaa. Postipakettien maksimikoko 100x60x60 ja paino 35 kg. Matkahuollon maksimikoko leveys x syvyys x pituus 200 cm. maksimipaino 35 kg. Joihinkin tuotteisiin lisätään särkyvälisä Postilla 10,00 tai  Matkahuollolla 10.00 Postipaketin hinta alkaen 7,90. Lähi-Paketin 8,90. Lähetyskulut perustuvat arvioihin tuotteen ja mahdollisen pakkausmateriaalin painoihin!

Joihinkin lähetyksiin voidaan lisätä pakkauslisä, näitä ovat esim. paljon lasia sisältävät tuotteet! Pakkauslisä on sisällytetty näiden tuotteiden toimituskuluihin ja sen suuruus vaihtelee 5-10 euroa.

Joissain tuotteissa toimitus on rajoitettu joko Postipakettiin tai Matkahuollon lähi-pakettiin!

Showroomista haettaessa on esitettävä kuitti maksusta tai jollain muulla tavalla pystyttävä todistamaan maksusuoritus. Isot sekä helposti särkyvät tuotteet ja huonekalut joita ei voida postittaa tulee noutaa showroomista, näiden tuotteiden kohdalla on maininta siitä! Kauttamme on myös mahdollista tiedustella kotiinkuljetusta, jonka suuruus vaihtelee etäisyyden mukaan. Rajoituksena kotiinkuljetukselle kauttamme on että tuote on mahduttava henkilöautoon! Osa tuotteista kaupassa saattaa olla sellaisia että niitä ei voi sieltä suoraan ostaa. Tällaisia ovat esim. myyntitilissä olevat tuotteet.

Jos olet valinnut noudon showroomista: Säilytystilojen puutteen vuoksi säilytämme myytyä tuotetta  kaupantekopäivän jälkeen 3 viikkoa.  Ilmoita meille jos haku menee yli 3 viikon päähän. Tuotteen noutamatta jättäminen ei automaattisesti pura kauppaa.

Postilähetyksien toimitusaika on normaalisti 3-6 päivää. Vaativat lähetykset voivat vaatia enemmän aikaa koska pakkaaminen on työläämpää.

Maksutavat

Maksutapana toimii tällä hetkellä vain tilisiirto. Maksun tulee olla meillä kahden (2) pankkipäivän kuluessa suorituksesta muuten tilaus voi peruuntua. Antiikkituotteet sisältävät marginaaliveron alv 0% ja sisustustuotteet alv. 24%.

Palautus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus etäkaupassa. HUOM! ASIAKAS VASTAA ITSE PALAUTUKSEN KULUISTA! Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin meiltä lähtiessä. Peruutukseksi ei riitä että paketin jättää noutamatta.

Jos olet tekemässä palautusta, ota meihin yhteyttä niin annamme tarkempia ohjeita!

Toivomme sinulle kivoja hetkiä kaupassamme!